G-Team van Sportclub Westervoort met spoed op zoek naar trainers en begeleiders

G-Team van Sportclub Westervoort met spoed op zoek naar trainers en begeleiders

25 april 2019 Uit Door Admin

Westervoort – Aan het einde van dit seizoen gaan de trainer en de begeleiders van het G-team van Sportclub Westervoort er door allerlei verschillende redenen mee stoppen. Ontzettend jammer natuurlijk!!

Om de mannen van het G-team ook volgend jaar te kunnen laten voetballen zijn we dus met spoed op zoek naar vervangers. Het gaat dan om een trainer die één keer per week de training verzorgt (is nu op woensdag) en zorg draagt voor de begeleiding van het team bij de competitiewedstrijden op zaterdag. Daarnaast zoeken we één of twee begeleiders die de trainer op de trainingsavond en/ of de wedstrijddag gaan ondersteunen.

Tot slot zoeken we iemand die de administratie bijhoudt, contact onderhoudt met de KNVB en zorgt voor mailtjes, apps en wat al niet meer.

Al deze taken kunnen natuurlijk ook door meerdere mensen ingevuld gaan worden. Dat scheelt tijd!! De vertrekkende heren hebben beloofd te zorgen voor een goede overdracht en zijn altijd bereid om daar waar nodig advies te geven.

Mocht je interesse hebben of eerst wat informatie willen krijgen, neem dan contact op met Willem van Bussel (026-3114307) of John Kemper (06-23559312). Mailen mag ook: bestuur@scwestervoort.nl

Het G-team wacht in spanning af; laat ze niet te lang in spanning zitten!!