Film ´Breathe´ bij Het Filmhuus

Film ´Breathe´ bij Het Filmhuus

24 augustus 2018 Uit Door Admin

Op woensdag 12 september is er bij Het Filmhuus in Huize Vredenburg ´Breathe´ te zien, een hartverwarmend liefdesverhaal waarin elke dag geleefd wordt alsof het de laatste is. De tickets voor dit mooie avondje uit kunnen nu worden gereserveerd.

Het verhaal
In het waargebeurde liefdesverhaal Breathe heeft de avontuurlijke en charismatische Robin Cavendish (Andrew Garfield) nog een heel leven voor zich wanneer hij plots verlamd raakt door polio. Tegen alle doktersadviezen in brengt zijn vrouw Diana (Claire Foy) hem van het ziekenhuis in Afrika weer naar huis in Engeland. Haar wilskracht, liefde en toewijding zorgen ervoor dat Robin ondanks zijn verlamming het leven weer oppakt. Samen weigeren ze zich over te geven aan zijn ziekte en inspireren ze iedereen met hun onverwoestbare humor, lef en levenslust. Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van producent Jonathan Cavendish’ ouders, laat Breathe zien hoeveel impact Robins strijd heeft gehad op de mobiliteit van mindervaliden.

Programma
Om 19.30 uur is iedereen van harte welkom in Huize Vredenburg. De film start om 20.00 uur en halverwege de avond is er een pauze. Het eerste kopje koffie of thee bij binnenkomst is gratis. Er is een ringleiding aanwezig voor slechthorenden met een hoortoestel.

Tickets
Om zeker te zijn van een plekje wordt het aangeraden kaartjes te reserveren op www.hetfilmhuus.nl/tickets of bij Kulturhus De Nieuwhof. Ze kosten € 5,- per stuk en kunnen opgehaald worden bij Kulturhus De Nieuwhof. Filmliefhebbers die wel reserveren maar niet van tevoren hun kaartje ophalen, kunnen tot 19.45 uur binnenkomen. Na dit tijdstip komen de reserveringen te vervallen.