Fietstocht door Westervoort voor 60-plussers

Fietstocht door Westervoort voor 60-plussers

17 mei 2024 Uit Door Admin

Bent u benieuwd naar de verschillende plekken in Westervoort en vindt u het leuk om te fietsen? Meld u dan aan voor de Doortrappen Fietstour op woensdagmiddag 29 mei. Deze gezellige en informatieve fietstocht is speciaal georganiseerd voor 60-plussers en biedt een mooie gelegenheid om de omgeving beter te leren kennen en tegelijkertijd gezond en actief bezig te zijn.

Ontdek de Schoonheid van Westervoort

Tijdens de dertien kilometer lange fietstocht zal Anke Bakker u begeleiden en onderweg meer vertellen over de prachtige plekken die Westervoort te bieden heeft. U zult versteld staan van de rijke geschiedenis en de mooie natuur die dit gebied kenmerkt.

Fietsveiligheid en Groepsfietsen

Naast het genieten van de omgeving, is er ook aandacht voor uw veiligheid. De Fietsersbond is aanwezig om u te informeren over fietsveiligheid en het fietsen in groepen. Dit is een ideale kans om tips en adviezen te krijgen over hoe u veilig en verantwoord kunt fietsen, zowel alleen als in gezelschap.

Gezelligheid en Koffie

Natuurlijk is er tijdens de fietstocht ook tijd voor een gezellige pauze. Er wordt gezorgd voor koffie en thee, zodat u even kunt uitrusten en gezellig kunt bijpraten met de andere deelnemers.

Organisatie en Aanmelding

Deze fietstocht wordt georganiseerd door het BOSS Beweegteam, de Fietsersbond en de Historische Kring Westervoort. Het is een gezamenlijke inspanning om de bewoners van Westervoort een leuke en leerzame middag te bezorgen.

Wilt u meedoen aan deze fietstocht? Aanmelden kan via beweegteam@1stroom.nl. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt.

Praktische Informatie

  • Wanneer? Woensdag 29 mei vanaf 13:00 uur.
  • Waar? Dorpsplein Westervoort.

Deelname is gratis!