Fien (9) en Hanne (6) roepen op tot actie: vuurwerkafval inzamelen voor KiKa

Fien (9) en Hanne (6) roepen op tot actie: vuurwerkafval inzamelen voor KiKa

25 december 2023 Uit Door Admin

Fien (9) en Hanne (6), die vorig jaar spontaan besloten om vuurwerkafval op te halen voor Stichting KiKa, willen dit jaar weer geld inzamelen voor de stichting d.m.v. het ophalen van vuurwerkafval. Nu, met de start van het nieuwe jaar, hebben de zussen grootse plannen om nog meer geld in te zamelen voor het goede doel. iedereen wordt uitgenodigd om deel te nemen aan hun initiatief en samen een verschil te maken.

De meisjes hebben drie belangrijke vragen aan alle inwoners van Westervoort en Duiven:

  1. Zakken Vuurwerkafval Doneren: Wie wil er helpen door zakken vuurwerkafval te doneren aan deze nobele actie?
  2. Helpen met Ophalen: Wie is bereid om te helpen met het ophalen van vuurwerkafval bij mensen thuis? Ook zoeken ze nog mensen met een aanhanger om grotere hoeveelheden te kunnen vervoeren.
  3. Donaties: Voor degenen die geen vuurwerkafval hebben maar toch willen bijdragen, is er de mogelijkheid om een bedrag te doneren aan de actie.

Fien en Hanne hebben een speciale link opgezet waar je meer informatie kunt vinden en je kunt aanmelden om deel te nemen aan de actie: KiKa Vuurwerkafval Inzamelactie. Voor vragen, aanmeldingen of meer informatie kun je contact opnemen via e-mail: kikavuurwerk@gmail.com.

Laten we samen deze actie tot een groot succes maken en een verschil maken in het leven van kinderen die vechten tegen kanker. Samen zijn we sterk voor KiKa!

Een filmpje van de inzamelactie van vorig jaar: