Feestelijke start van het weideseizoen bij Landwinkel IJsseloord

Feestelijke start van het weideseizoen bij Landwinkel IJsseloord

13 april 2024 Uit Door Admin

Onder toeziend oog van honderden mensen zijn de koeien van Landwinkel IJsseloord zaterdag voor de eerste keer dit jaar weer de wei in gegaan. De dames Huppelden en sprongen de groene weide in, klaar om te genieten van het verse gras.

Bart Lubbers, eigenaar van Landwinkel IJsseloord, verwelkomde de menigte die zich had verzameld langs de hekken en op de dijk. Met een warm welkom opende Bart de deuren van de stal, waardoor de koeien hun weg naar de weide konden vinden.

Na het bewonderen van dit prachtige tafereel konden de bezoekers ook de stallen bezoeken, waar nog diverse koeien en kalfjes te bewonderen waren. Op het terrein van Landwinkel IJsseloord was er bovendien een overvloed aan activiteiten te beleven. Kraampjes boden een scala aan lekkernijen aan, zoals koeken, kaas, bier, wijnen, ijsjes en aardbeien. Ook kon men genieten van zuivelproeverijen, koffie, zelfgemaakte ijskoffie en chocolademelk, en gebruik maken van de melktap.

Voor de kinderen was er volop vermaak, van schminken en glitter tattoos tot springkussens en een stormbaan. Kortom, een zeer geslaagde zaterdagochtend die mede dankzij het heerlijke weer nog drukker bezocht werd dan voorgaande jaren.

foto’s: R.U. Kleering van Beerenbergh