Feestelijke Opening van Inloopkast de Cirkel

Een week na het officiële overhandigen van de sleutel, werden op donderdagmiddag de deuren geopend van Inloopkast de Cirkel op de Dorpstraat 104 in Westervoort. Ondanks de nog lopende werkzaamheden aan de gevel van het pand, werd het een levendige en goed bezochte middag. Klanten konden genieten van koffie, thee en heerlijke poffertjes, terwijl ze de kans kregen om de nieuwe winkel te verkennen en natuurlijk meteen hun favoriete items te shoppen.

De onthulling van Inloopkast de Cirkel markeert een nieuwe mijlpaal voor het team van de Inloopkast. De inloopkast verhuisde eerst al vanaf de Dorpstraat naar winkelcentrum De Wyborgh, door de bouwplannen op het winkelcentrum en de herinrichting van de winkels moesten ze weer verhuizen… gelukkig hebben ze in deze nieuwe verbouwde winkel in de Dorpstraat voldoende ruimte voor hun activiteiten.

Ondanks dat er nog werd gewerkt aan de buitenkant van het pand, kon dit de enthousiaste bezoekers niet weerhouden om een kijkje te nemen in deze gloednieuwe winkel. De drukte en gezelligheid benadrukten de positieve sfeer die de winkel al vanaf het begin uitstraalt.

Terwijl klanten rondsnuffelden tussen de rekken met kleding en accessoires, werden ze verwend met smakelijke traktaties. De geur van versgebakken poffertjes vulde de lucht, terwijl koffie en thee klaarstonden om de shopervaring nog aangenamer te maken.