Feestelijke opening van Bruna Westervoort

Feestelijke opening van Bruna Westervoort

15 februari 2024 Uit Door Admin

Op donderdagochtend werd met veel enthousiasme de gloednieuwe Bruna-winkel in Westervoort geopend, gelegen in Winkelcentrum de Wyborgh. Deze ruime en overzichtelijke winkel biedt een uitgebreid assortiment aan, variërend van wenskaarten en dagbladen tot boeken en schrijfwaren. Bovendien biedt de winkel diverse handige services, zoals een PostNL-servicepunt, een oplaadpunt voor de OV-kaart, een geldmaat en zelfs een stomerij- en pasfotoservice.

De winkel van Angela Aversteeg is een mooie aanvulling voor winkelcentrum De Wyborgh. De oude Bruna zat in de passage en moest, in verband met de nieuwbouwplannen voor het winkelcentrum, verkassen naar het Dorpsplein. Angela en Jan kregen het aanbod om de zaak over te nemen, en deze kans lieten ze niet aan zich voorbij gaan. Jan blijft in de Cigo staan en Angela gaat de Bruna runnen.

De feestelijke opening werd bijgewoond door locoburgemeester Jan Derksen, die de officiële openingshandeling verrichtte. De nieuwe Bruna heeft haar intrek genomen in het voormalige pand van de optiek, recht tegenover de Kruidvat. Na maanden van verbouwing was het eindelijk zover en werden de deuren geopend voor het publiek.

Alle winkels worden verplaatst uit de passage als onderdeel van het centrumplan Westervoort. De opening van deze nieuwe Bruna markeert niet alleen een nieuw hoofdstuk voor de winkeliers, maar ook voor het winkelcentrum zelf, dat nu een nog breder scala aan producten en services biedt aan haar bezoekers.