Feestelijke opening ”schoolplein 14” en E-court

Feestelijke opening ”schoolplein 14” en E-court

29 april 2015 Uit Door Admin

Westervoort – De Klimroos en de Flierefluiter gaan fuseren en de nieuwe school die ontstaat is Het Startblok, donderdag wordt het Schoolplein14 en het e-court feestelijk geopend.

Op donderdag 30 april zal er een grootse opening zijn van “Schoolplein14″ en het e-court, hierbij zullen vertegenwoordigers van de Johan Cruyff Foundation aanwezig zijn maar ook komen er een aantal spelers van Vitesse om de openingshandeling te verrichten en een potje mee te spelen !

Op het schoolplein is een zogenaamd “Schoolplein 14″ aangelegd, een initiatief van de Johan Cruyff Foundation met als doel leerlingen uit het primair onderwijs uit te dagen en te stimuleren om met elkaar te spelen en te sporten. Ook is er een e-court aangelegd, een veld met een boarding waarin ook scorebord en tijdklok ingebouwd zitten.

Een voorwaarde van de Johan Cruyff Foundation is dat er een deel door school zelf wordt binnengehaald door bv sponsorloop om de zelf ook een gedeelte van de kosten binnen te halen en dat is ze gelukt.

Vorig jaar heeft een vader van één van de leerlingen en tevens directeur bij Volkswagen en Audi dealer Zenna een cheque aan de school overhandigd ter waarde van 6.000 euro. Zijm-Zenna was dealer van het jaar en mochten daarmee van Volkswagen/Audi Nederland deze cheque schenken aan een goed doel om sport en spel te stimuleren.

De directie van de school zou het ook leuk vinden als oud- leerlingen van de Klimroos en de Flierefluiter ook aanwezig zouden zijn. De officiële opening is op 30 april van 16.00 uur tot 19.00 uur.