Feestelijke en zonnige Koningsdag in Westervoort

Feestelijke en zonnige Koningsdag in Westervoort

28 april 2023 Uit Door Admin

Donderdag was het feest in Westervoort, de verjaardag van de Koning werd door veel mensen gevierd. De ochtend begon met muziek van Fanfare OBK en het hijsen van de vlag en een toespraak door de burgemeester, waarna de activiteiten van start gingen. Mede door het mooie weer was het een zeer drukbezochte dag in Westervoort.

Heel veel mensen hadden in alle vroegte een plekje weten te bemachtigen op het Dorpsplein waar de spullen werden uitgestald voor de kleedjesmarkt. Op het podium was er een kindershow van Sander Ketels met de ‘Anders met Sander’ show. Ook waren er spetterende optredens van Dansstudio Kerima en Gymnastiekvereniging Aldo.

Na het einde van de kleedjesmarkt kon iedereen bij zalencentrum verder feesten. Daar waren demo’s van Dansstudio Kerima en optredens van de Westervoortse zangers Roy Wilting en Gio Van Veen!

Voor de kinderen stond er een stormbaan van maar liefst 50 meter, er was een knutselhoek waar ouders samen met hun kinderen konden knutselen. Ook was er een pannaveldje en extra springkussens en waren er schminksters aanwezig! Voor de inwendige mens was er een Churro wagen, een Loempiakar en snacktent, het feest ging nog lang door.

Bij Huis ter West was er live muziek van Lars Wigman, hier werd ook volop genoten van deze zonnige Koningsdag.

Een impressie van deze dag: