Familie Koenen bakt ze al 150 jaar bruin

Familie Koenen bakt ze al 150 jaar bruin

17 november 2019 Uit Door Admin

Westervoort – Zondag was er een open dag bij echte bakker Koenen in Westervoort .Iedereen kon een kijkje nemen in de bakkerij waar de vijfde generatie van de familie Koenen sinds 1869 de bakkerij draaiende houdt.

Duizenden belangstellenden kwamen op de open dag om te kijken hoe het er aan toe gaat in de bakkerij hoe het brood en andere lekkernijen van de 150- jarige bakkerij gebakken wordt. Kinderen konden amandelstaven maken en andere lekkere dingen eten. Maar de oliebollen waren ook erg in trek bij de bezoekers.

De familie Koenen: Paul, Bas, Suzanne, Jan, Vincent en Arjan zijn heel trots op hun bedrijf en zijn heel erg blij met de grote opkomst op de open dag. Tijdens de open dag zijn de winnaars van hun actie ook bekend gemaakt, met elektrische fietsen, ballonvluchten en een drone. Voor de kinderen was er een kleurwedstrijd waarbij ook leuke prijzen werden weggegeven.

De familie Koenen heeft tien winkels in Westervoort, Duiven, Didam, Doesburg, Zevenaar, Steenderen, Arnhem en Nijmegen, en levert ook aan supermarkten, instellingen, scholen en collega’s.