Expositie van oude kermisfoto’s

Expositie van oude kermisfoto’s

17 september 2023 Uit Door Admin

De gewaardeerde exposities van oud beeldmateriaal van Westervoort op het Dorpsplein zijn succesvol afgerond. De gepassioneerde samensteller, Frans Brink, heeft het leegstaande pand tegenover Lidl helaas moeten overdragen aan de aannemer/uitvoerder.

Hoewel de expo van de Westervoortse kermis zonder de bekende kermisshirtjes zal doorgaan, is er goed nieuws. In samenwerking met winkelcentrum de Wyborgh heeft Frans Brink een aantal wissellijsten geplaatst in het leegstaande pand van Blokker tegenover Albert Heijn. Ook nabij slagerij Hetterschijt-Boekhorst en in het leegstaande pand van de ijssalon bij de ingang van de passage van de Wyborgh zullen wissellijsten worden geplaatst.

Na afloop van deze kermis-expo, circa 15 oktober, en mits er geen verbouwingsperikelen zijn, worden de schoolfoto’s opnieuw tentoongesteld tot begin januari 2024. Na de klassenfoto’s van de Westervoortse scholen zal het Westervoortse carnaval opnieuw centraal staan in de exposities.

Frans Brink nodigt nog steeds de inwoners uit om oude ansichtkaarten, foto’s en ander beeldmateriaal van Westervoort in bruikleen te geven. Deze worden gebruikt om exposities voor de komende jaren mogelijk te maken. Beeldmateriaal kan worden ingeleverd bij Cigo op het winkelcentrum, waar het na een paar dagen weer wordt geretourneerd. Afspraken voor levering kunnen worden gemaakt via: 06 – 40956169.