Vaderdagconcert met Ayesha de Groot en Jan Flubacher in de Verzameling

Vaderdagconcert met Ayesha de Groot en Jan Flubacher in de Verzameling

14 februari 2019 Uit Door Admin

Evenementgegevens

  • Datum:

Op Vaderdag, zondag 16 juni 2019 is er in de Verzameling een Vaderdagconcert met Ayesha de Groot en Jan Flubacher. Jazz, Pop en Soul

 

Ayesha de Groot – Zang

Jan Flubacher – Gitaar en Contrabas

 

Het vaderdagconcert bestaat uit de duo-bezetting Ayesha de Groot en Jan Flubacher, op gitaar en contrabas.

Natuurlijkheid, dat is kenmerkend voor het optreden van Ayesha. Zij straalt door te verhalen met haar warme indrukwekkende stem en haar teksten en compositie. Recht in het hart raken haar pure, betoverende interpretaties. Zij is een story teller: je bent genegen elk woord van haar te geloven en je mee te laten voeren door een song of even makkelijk door een hele voorstelling. Haar stem heeft soms het stralend-krachtige van een Aretha Franklin, soms het warme en speelse van een Ella Fitzgerald, maar vooral altijd het authentieke geluid van Ayesha zelf. Een stem, soms als een klok, soms als een belletje neemt je mee op reis naar jouw emotie… Het gaat een avond worden van warme en verrassende werveling van jazz, pop en soul verpakt in prachtige, pure liedjes.

Jan Flubacher is in 2000 met een master-degree afgestudeerd aan het ArtEZ conservatorium in Arnhem. Sindsdien is hij werkzaam als uitvoerend musicus in tal van Ensembles in Nederland ( o.a. Voz Cantante) en Duitsland, als componist/arrangeur en heeft als docent gewerkt bij o.a. ArtEZ, JIN en Kunstbedrijf, de voorganger van de Muziekmakerij.

Kaarten à € 20,- inclusief 1 koffie of thee zijn vooraf te bestellen: info@deverzameling.nl