Evenementgegevens

  • Datum:

Op vrijdag 6 januari organiseert volleybalvereniging Actief’81 het jaarlijkse Toon’s Recreantentoernooi. Toon’s Recreantentoernooi is vernoemd naar de oprichter van Actief ’81, Toon Berntzen, en wordt georganiseerd voor gemengde recreantenteams waar sportiviteit en gezelligheid voorop staan.

Iedereen is dan ook uitgenodigd om er, samen met met de toernooicommissie, een onvergetelijke avond van te maken! De Inschrijvingskosten per team zijn: € 20,-. Aan het toernooi kunnen maximaal 16 teams deelnemen. En elk team moet minimaal 2 dames hebben. Als je geen (compleet) team hebt kun je je ook individueel opgeven, zodat de organisatie kan kijken of zij zo een team kunnen samenstellen. De leden van Actief ’81 betalen geen inschrijfgeld. Ook graag bij het inschrijven aangeven op welk niveau het team speelt: beginners/gevorderden

Aanmelden kan tot uiterlijk 21 december via marije.k34@gmail.com  Na inschrijving en betaling ontvang je na 28 december een inschrijfbevestiging.

Het Toon’s Recreantentoernooi is op vrijdagavond 6 januari van 19.30 uur tot 23.00 uur bij sportcentrum Sports Planet de Pals in Westervoort.

Door Admin