The Beatles Revival komt naar Westervoort

The Beatles Revival komt naar Westervoort

25 januari 2019 Uit Door Admin

Evenementgegevens

  • Datum:

Westervoort – Het comité ‘Tributes Westervoort’ is er weer in geslaagd om een top tributeband te strikken. Op 3 mei komt niemand minder dan de Beatles Revival uit Praag naar Westervoort! Deze Tsjechen behoren al jaren tot de beste tribute bands van de wereld.

Deze Beatles tribute band uit Praag stond al op podia in heel Europa, tot en met de Cavern Club in Liverpool. In Nederland waren ze o.a. te gast op het trouwfeest van Ruud van Nistelrooy en in Engeland op het verjaardagsfeest van Queen Elisabeth.

Ongelooflijke gelijkenis met de echte Beatles
De reden van de hand over hand toenemende populariteit van The Beatles Revival ligt aan de bijna ongelooflijke gelijkenis met de echte Beatles. Deze tribute band heeft dezelfde kapsels, de kostuums, kompleet met Chelsea Cavern Boots en de gebruikte instrumenten, apparatuur (Rickenbacker, Gretsch,Hofner, Ludwig en Vox) en zelfs de chromen standers voor de versterkers zijn gelijk aan de originele! Deze perfecte ‘stage look’ is compleet dankzij de net als bij Paul McCartney linkshandig gespeelde bas.

Beatles tribute evenaart originele Beatles-sound
De grootste gelijkenis ligt echter op het muzikale vlak. Elk nummer wordt tot in detail zo griezelig perfect gebracht dat menig Beatleskenner dit authentieke geluid niet kan onderscheiden van het originele. De leadzang, de backingvocals, de gitaarsound, het bas- en drumwerk; alles klink zoals we dat kennen van de liveconcerten en LP’s; zuiver, kraakhelder, energiek en opwindend.

Early Bird kaartjes
Tot en met 1 maart zijn er online early bird kaartjes verkrijgbaar voor slechts € 12,50. Daarna zijn de kaartjes € 15,00 en zullen de fysieke kaartjes ook verkrijgbaar zijn bij de CIGO Westervoort, Jumbo Mennings en in het café van zalencentrum Wieleman. https://www.ticketkantoor.nl/events/wieleman

Klik om cookies te accepteren deze inhoud te activeren