Schudden in Huize Vredenburg’

Schudden in Huize Vredenburg’

12 oktober 2019 Uit Door Admin

Evenementgegevens

  • Datum:

Zondag 24 november treedt Theaterzanggroep Schudden voor Gebruik in Huize Vredenburg in Westervoort op, met de voorstelling “Schudden in Huize Vredenburg”.

Theaterzanggroep Schudden voor Gebruik gaat met de billen bloot. Na de familievoorstelling ‘Gruwelijke Rijmen’ – een toer langs Gelderse kastelen – stort de groep zich weer op een avondvullend programma. In ‘Grof geschud’ maken de twaalf zangers en zangeressen een persoonlijke reis, waarbij ze elkaar en ook zichzelf bepaald niet sparen. Grof geschud gaat op 28 maart 2020 in première, en op zondag 24 november licht de groep in Huize Vredenburg alvast een tipje van de sluier. In combinatie met hun succesnummers van de afgelopen twee jaar staat het garant voor een heerlijk middagje muziektheater!

Theaterzanggroep Schudden voor Gebruik maakt van ieder optreden een feestje. De zes mannen en zes vrouwen verleiden elkaar tot kille diepten, woeste hoogten, en alles wat daartussen zit. Dit alles met humor, (zelf)spot en soms ook bittere ernst. Schudden voor Gebruik zingt Nederlandstalige a-capellanummers met een theatrale inslag; oor-, oog- en zinnenstrelend.

www.schuddenvoorgebruik.com

Er kan niet gereserveerd worden; het is raadzaam om op tijd aanwezig te zijn.

Huize Vredenburg Westervoort

Aanvang 14 uur

Entree € 5,–