Optreden van A sign of Friendship in de Werenfriedkerk


Evenementgegevens

  • Datum:

De Vriendenstichting van de Kerk van Werenfried organiseert op zondagmiddag 21 oktober a.s. van 15.00-17.00 uur, weer een concert in de Werenfriedkerk (historische dorpskerk) aan de Dorpstraat te Westervoort.

Dit keer treedt het popkoor A Sign of Friendship uit Didam op. Dit koor, bekend van radio en tv, heeft een fantastisch programma voor u, waarbij de dirigent John Stinissen op een zeer enthousiaste manier het koor dirigeert. U zult genieten!

Veelvuldige optredens, theatershows en tournees in binnen- en buitenland zijn er de afgelopen jaren gemaakt. Verder was het koor op tv te bewonderen in Korenslag, RTL Boulevard, twee keer bij Pauw & Witteman, Breaking News van Jenssen! en in De Flat van Ali B.

A Sign of Friendship werkte samen met o.a. Het Gelders Orkest, Martha Hight, Alice Maywood, Ernest Beuvink & Antje Monteiro. Voor meer infomatie kunt u terecht op www.asignoffriendship.nl

U wordt voor dit concert van harte uitgenodigd! De toegangsprijs bedraagt € 10,=, inclusief koffie of thee. In de voorverkoop € 7,50, verkrijgbaar bij Cigo, Huis ter West en Zaal Wieleman. Vrienden van de Stichting en donateurs met hun introducé betalen € 6,=. Bent u nog geen Vriend? Schrijf u dan in op de website, www.vriendenwerenfriedkerk.nl of tijdens het concert. Ook kunt u kaartjes reserveren op deze website. En u weet het, u steunt een goed doel want de opbrengsten zijn voor het behoud van het monument in Westervoort!