Kerstconcert van Bel Canto op 16 december in de Werenfriedkerk

Kerstconcert van Bel Canto op 16 december in de Werenfriedkerk

21 november 2018 Uit Door Admin

Evenementgegevens

  • Datum:

De “Stichting Vrienden van de Werenfriedkerk” organiseert een kerstconcert met medewerking van het koor “Bel Canto” uit Westervoort. Dit koor bestaat al 55 jaar. Het is een 4 stemmig gemengd koor met ongeveer 34 leden. Zij zingen o.a. licht klassiek, operette, musical, Oost-Europese, Afrikaanse, vaderlandse en religieuze liederen onder de inspirerende en professionele leiding van dirigent Tamara van Leth-Dubina met pianist Bert Esenkbrink.

Het koor is onderscheiden met een Koninklijke erepenning sinds 14 januari 2010. Speciaal voor dit concert heeft het koor een prachtig kerstprogramma samengesteld en de Vriendenstichting is dan ook zeer verheugd dat zij deze keer hun medewerking willen verlenen.

U bent van harte welkom op zondagmiddag 16 december a.s. van 15.00 uur-17.00 uur in de Werenfriedkerk. De kerk is open vanaf 14.30 uur, zodat u voorafgaande aan het concert van een kopje koffie of thee kunt genieten. Deze consumptie is inclusief de entreeprijs. In de pauze zijn wijn, glühwein en frisdranken te verkrijgen.

De prijs van de kaartjes zijn voor vrienden, donateurs en huisgenoten € 6,= In de voorverkoop is de prijs € 7,50. Verkrijgbaar bij Huis ter West, zaal Wieleman en Cigo. De prijs aan de deur is € 10,=. Ook kunt u uw kaartjes reserveren op de website van de Vriendenstichting “Vriendenwerenfriedkerk.nl”.  De kaartjes liggen dan klaar bij de ingang van de kerk.

Zij nodigen u van harte uit om bij dit concert aanwezig te zijn. De kerk is helemaal in kerstsfeer omgetoverd, reden temeer om vast in de kerststemming te komen en het concert te bezoeken. Tevens draagt u bij aan het onderhoud van dit historisch monument, zodat het behouden blijft voor het dorp Westervoort.

De Werenfriedkerk kunt u vinden op de Dorpstraat 61 in Westervoort