Carmen Gomes sings Ray Charles

Carmen Gomes sings Ray Charles

6 januari 2020 Uit Door Admin

Evenementgegevens

  • Datum:

Op zondag 26 januari 2020 vanaf 15.00 uur in de Verzameling, Carmen Gomes sings Ray Charles

 

Carmen Gomes – zang
Folker Tettero – gitaar
Bert Kamsteeg – drums
Peter Bjornild – contrabas

In dit concert kruipt Carmen Gomes in de huid van Ray Charles. Samen met haar trio doet ze een greep uit de mooiste, meest swingende en succesvolle songs van dit muzikale genie, balancerend op de rand van Soul, Jazz en Blues.

Carmen Gomes Inc. brengt het verhaal van deze opzienbarende zanger en componist in een wervelend concert waarin zijn grootste hits afgewisseld worden met obscure juweeltjes.
Songs als ‘Hallelujah, I just love her so’, ‘Georgia on my mind”, ‘I got a woman’, ‘Unchain my heart’, ‘Drown in my own tears’, ‘Let the good times roll’ en ‘Leave my man alone’, This little girl of mine’, ‘Hit the Road Jack’ en meer pareltjes van de Genius of Soul.

“Een buitengewoon transparant spelende droomband met gitarist Folker Tettero, bassist Peter Bjornild en drummer Bert Kamsteeg.”

Carmen Gomes won het Nederlands Jazz Vocalisten Concours en de “Singer of the Year Award” bij het Concours van het Breda Jazz Festival, dat werd gewonnen door haar band.
Ze maakte opnames met het Metropole Orkest, speelde op het North Sea Jazz Festival, het Yokohama jazz festival in Japan, Copenhagen Jazzfestival en trad o.a. op met Louis van Dijk en Eric Vloeimans, Rob de Nijs, Angela Groothuizen en het Goede Doel. Carmen Gomes Inc. heeft diverse theater tournees gemaakt en 12 albums uitgebracht.

Kaarten à € 22,50 inclusief 1 koffie of thee zijn vooraf te bestellen: info@deverzameling.nl

U vind De Verzameling op de Brouwerslaan 1a in Westervoort