Er was genoeg voor iedereen…..

Er was genoeg voor iedereen…..

21 januari 2022 Uit Door Admin

De inzamelactie vanuit het Inloophuis was een groot succes. Er zijn veel spullen ingeleverd door dorpsbewoners en vanuit mooie giften konden er ook nog een cadeaukaart van de Coop en fruit van Stokhorst worden meegegeven. Mensen was gevraagd om twee grote tassen mee te nemen, en die gingen gevuld weer mee naar huis! Van deze mooie actie maken ruim 100 adressen gebruik. De mensen waren heel erg blij met dit extraatje en verrast door de hoeveelheid van wat ze meekregen. “Het is echt superveel, wat geweldig!” hoorden we drie dagen lang.

Vanwege de coronamaatregelen was de uitgifte deze keer verspreid over drie dagen. Daardoor verliep alles heel prettig en helemaal volgens de regels. Naast het uitdelen van de spullen hadden we zo ook nog tijd voor een praatje.

Deze uitgifte is natuurlijk mogelijk gemaakt door de inwoners van Westervoort die veel hebben ingeleverd en onze vrijwilligers. Maar zeker ook door een aantal andere partijen die ik hier wil noemen. De protestantse kerk die drogisterijspullen heeft ingezameld. De PCI (vanuit de Rooms-katholieke kerk) die een donatie heeft gedaan waarvan wij cadeaukaarten en fruitpakketjes aan konden schaffen. Stokhorst die bij die fruitpakketjes nog wat extra’s heeft gegeven waardoor het een superleuk pakket werd. Willemsen de Koning die bijna 100 kerstpakketten heeft gedoneerd. De kranten en Westervoortplaza die ruim aandacht aan de actie hebben gegeven.

Na het opruimen gingen we voldaan naar huis met een blij gevoel over hoe een dorpsgemeenschap er voor elkaar kan zijn!

Deze acties vinden drie keer per jaar plaats. Heb je daar nog vragen over of zou je voor volgende keren iets bij willen dragen neem dan vooral contact op via info@inloophuisdeherberg.nl