Enge Buren komt nog één keer naar Westervoort.

Enge Buren komt nog één keer naar Westervoort.

21 februari 2020 Uit Door Admin

Westervoort – Op vrijdag 3 april zal het cabaret trio Enge buren nog één keer naar Westervoort komen.

Afgelopen donderdag overhandigde Jos van Kuiper, penningmeester van de Historische Kring Westervoort, het eerste sponsorpakket dat gekocht is door Theo Lubbers. Dit is tevens de start van de verkoop van de online kaarten voor een geweldige avond die hopelijk veel opbrengt voor de Historische Kring om veel activiteiten te kunnen realiseren.

Het programma begint op vrijdag 3 april om 19.30 uur met een inloop. Om 20.30 uur zal de cabaretshow in de ‘theaterzaal’ van zalencentrum Wieleman aanvangen. Halverwege de show is er een korte pauze en na afloop zal er een afterparty zijn, verzorgd door het Westervoortse duo Monroe.

De cabaretshow is het resultaat van een samenwerking tussen de Historische Kring Westervoort en het zalencentrum. De organisatoren geven het Westervoortse publiek daarmee de mogelijkheid om nog één keer van het stoppende cabarettrio te kunnen genieten. Na ruim 25 jaar stopt het muzikale cabarettrio Enge Buren. Bob, Bep & Bram zullen tijdens de cabaretavond in zalencentrum Wieleman het publiek laten genieten van een greep van hun rijke repertoire.

Het werk van Enge Buren bestaat uit parodieën op en bewerkingen van bestaande liederen uit de pop)muziek. Een van hun bekendste werken is wellicht Pizza Calzone, een bewerking van een hit van Eros Ramazzotti. Het muzikale cabarettrio staat bekend om hun interactie met het publiek en hun liedjes mogen worden meegezongen!

Met de cabaretshow hopen de organistoren de financiële armslag van de Historische Kring te kunnen vergroten om zo alle voorgenomen activiteiten in het kader van 75 jaar vrijheid te kunnen realiseren.

Tot die activiteiten behoren de exposities in Huize Vredenburg, Fort Westervoort en winkelcentrum De Wyborgh, een bijdrage in de geschiedenislessen bij groepen 7 en 8 van de basisscholen in Westervoort, de herdenking op 11 april en het afsluitende spektakel met vuurwerk bij de Veerdam/IJsseldijk op zaterdag avond 11 april.

In eerste instantie worden er sponsorpakketjes verkocht voor € 90,-. Daarvoor ontvangt de sponsor 2 toegangsbewijzen voor gereserveerde plaatsen in de zaal, 8 consumptiemunten en een unieke foto, gemaakt van de sponsoren bij een speciale promotiebanner.

(Indien er nog plaats is, zal vanaf 2 maart de losse kaartverkoop starten.)
Een sponsorpakketje is hier te bestellen.