Energiecoaches in de startblokken

Energiecoaches in de startblokken

20 februari 2020 Uit Door Admin

Na 3 trainingen zijn de energiecoaches bijna klaar voor het echte werk.  Vanaf 2 maart zijn ze er helemaal klaar voor. Tijdens de laatste training ontvangen ze allemaal een certificaat uit handen van de wethouders  duurzaamheid Gemma Tiedink en Hans Breunissen.

Besparen/meteen aan de slag
Met een gratis bezoek van een energiecoach kun je al snel een paar tientjes tot honderden euro’s per jaar besparen. De energiecoach kijkt met je naar het energieverbruik in je woning. Samen bekijk je welke mogelijkheden er zijn om energie te besparen,  waar je het beste informatie kan vinden, welke maatregelen je zelf kan nemen etc.  

De energiecoaches
Na een oproep in krant en digitale media  zijn we gestart met een enthousiaste club mensen uit Westervoort en Duiven. De energiecoaches zijn vrijwilligers, getraind en begeleid door Milieucentraal. Ze kunnen gebruik maken van een zogenaamde warmtecamera om samen te kijken waar jouw woning  warmte verliest.  Wacht daarom niet te lang met het maken van een afspraak. Het beste inzicht krijg je bij wat koudere buitentemperaturen.

Interesse
Heb je interesse in een huisbezoek van een van de energiecoaches? Aanmelden voor een huisbezoek kan nu al via samen1nergie@1stroom.nl.  Het is fijn als je aangeeft welke vragen er zijn, dan kan de energiecoach zich goed op het gesprek voorbereiden.