EHBO Westervoort op zoek naar nieuwe leden

EHBO Westervoort op zoek naar nieuwe leden

27 maart 2024 Uit Door Admin

Beste inwoners van Westervoort,

EHBO Westervoort staat bekend om zijn toewijding aan het redden van levens en het bieden van eerste hulp in noodsituaties. Helaas merken we dat ons ledenaantal afneemt, en daarom zijn we op zoek naar nieuwe leden die onze passie voor EHBO delen.

Bent u geïnteresseerd in het leren van levensreddende vaardigheden en het behalen van een erkend EHBO-diploma? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze vereniging biedt een grondige EHBO-opleiding aan, geleid door ervaren instructeurs. Na het succesvol afronden van de cursus ontvangt u een EHBO-diploma, waarmee u in staat bent om in noodgevallen effectief hulp te verlenen.

Maar daar stopt het niet. Om uw diploma geldig te houden en uw kennis up-to-date te houden, bieden wij regelmatig herhalingslessen aan. Zo blijft u altijd scherp en voorbereid om hulp te bieden wanneer dat nodig is.

We zijn van plan om een nieuwe cursus te starten, maar hiervoor hebben we minimaal 6 cursisten nodig. Dus als u interesse heeft of iemand kent die geïnteresseerd zou kunnen zijn, nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen.

Samen kunnen we levens redden en onze gemeenschap veiliger maken. Sluit u aan bij EHBO Westervoort en maak een verschil!

Met vriendelijke groet,

EHBO Westervoort