Eerste Professionele voetbalschool voor meiden

Eerste Professionele voetbalschool voor meiden

15 februari 2016 Uit Door Admin

WP400Groessen – Op zondag 28 februari om 10.30 uur is er een open dag van de Meulensteen Meiden Academy op de velden van S.C. Groessen. Deze dag is voor alle meisjes van 8 tot en met 16 jaar gratis toegankelijk.

De elf zondagen daaropvolgend zijn er trainingen speciaal gericht op meiden, waarbij alle facetten van het voetbal (techniek, tactiek, fysiek en mentaal) aan de orde komen.
Rene Meulensteen en zijn voetbalvisie staan garant voor kwaliteit, uitstraling en bovenal succes. Zijn opleidingsmodellen waren dan ook de basis bij de grootste voetbalclub ter wereld; “Manchester United”!

Alle voetballers ( o.a. Ronaldo, Van Nistelrooy, Rooney) die door Rene zijn getraind zijn vol lof over zijn aanpak ‘To become a better and bigger player”

Het opleidingsmodel van Meulensteen zit zo goed in elkaar dat er voor iedere leeftijd, ieder niveau en iedere voetbalster stapsgewijs winst valt de behalen. De visie en de trainingen zijn gericht op voornamelijk balcontrole, techniek en te domineren in 1 tegen 1 situaties. Op deze manier maken de deelneemsters later bij hun eigen vereniging het verschil op de velden en onderscheiden ze zich van de rest.

De trainingen worden vanaf 6 maart iedere zondag gegeven vanaf 10.30 uur op Sportpark “de Heggeakkers” te Groessen. De kosten voor 10 + 1 training zijn € 90,-.
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Kijkt u dan op de website van Sportpartners of stuur een e-mail naar administratie@sportpartners.nl
www.sportpartners.nl