Een kijkje in de ambachtelijke keuken van Slagerij Hetterschijt

Een kijkje in de ambachtelijke keuken van Slagerij Hetterschijt

7 mei 2024 Uit Door Admin

Het is deze maand de laatste maand dat Slagerij Hetterschijt geopend is. Harry Terhorst van TVR mozaik nam een kijkje in de ambachtelijke keuken van slager William Boekhorst en maakte deze video.

Dagelijks worden de ambachtelijke producten zelf met verse ingrediënten bereid, volgens eigen recepturen. De runderen die William gebruikt voor zijn vlees komt rechtstreeks van de boer uit de Liemers, en wel uit Duiven van boerderij Sweers… uitsluitend daar waar de dieren het goed hebben. “Daar zit van nature veel meer vet in en is daardoor veel smaakvoller”, vertelt William. Mooi lichtrood vlees, daaraan herken je een kwalitatief en vooral smaakvol stukje vlees.”

William en zijn vrouw kijken terug op een mooie ambachtelijke carrière in Westervoort, 1 juni gaat de deur definitief dicht. Deze laatste maand kunnen de klanten van de slagerij nog volop genieten van de ambachtelijke specialiteiten en aanbiedingen.