Drukbezochte en gezellige kerstmarkt in Westervoort

Drukbezochte en gezellige kerstmarkt in Westervoort

19 december 2015 Uit Door Admin

Westervoort – Vrijdag 18 december was er in Westervoort de jaarlijkse kerstmarkt op het Dorpsplein op winkelcentrum De Wyborgh.

Mede door het zachte weer was het heel erg druk en heel erg gezellig op de kerstmarkt. Verschillende verenigingen en ondernemers stonden op de markt om hun producten aan de man te brengen. Apotheek De Wyborgh stond er met zelfgemaakte hoestsiroop, de jongeren konden zich vermaken met de attributen die de Creon hadden geplaatst. De kinderen konden gelukkig even bijkomen bij het kampvuur en daar marshmallows bakken. Ook ontbrak de glühwein niet en waren er ovenverse oliebollen en appelflappen te verkrijgen.

Op het podium waren er doorlopend optredens van: vrouwenkoor Colours, het smartlappenkoor De Liemers, Liberté, Balletschool Blanche, Go Diva Dance met een mini kerstvoorstelling, De borrelnootjes, Aldo dans afdeling en het OBK Operkwintet.

Dit jaar was het ook mogelijk om mee te lopen met de herdertjestocht, een soort speurtocht, deze ging door een klein stukje van het dorp waarbij je het verhaal van kerst niet alleen kon horen maar ook kon beleven! hiervoor was veel belangstelling.

Hieronder een impressie van deze kerstmarkt

kerstmarkt 2015 Westervoort.