Donderdagse warme middagmaaltijd krijgt vervolg

Donderdagse warme middagmaaltijd krijgt vervolg

3 juni 2024 Uit Door Admin

Begin van dit jaar is Inloophuis De Herberg gestart met een middagmaaltijd op donderdag, eens in de maand. Het inloophuis startte met een proef. Inmiddels zijn er vier succesvolle warme middagmaaltijden geweest en heeft het inloophuis besloten de proef om te zetten in een vast aanbod. De eerstvolgende keren voor de donderdagse warme middagmaaltijd zijn op donderdag 13 juni en 18 juli. Aansluitend op de middagmaaltijd op 13 juni zal er muziek zijn van duo De Gouden Herinnering (van 14.15 tot 15.15 uur).

Aanmelden
De warme middagmaaltijd op donderdag kost 4 euro (en 2,50 Euro voor Gelrepashouders). Vanaf 11.30 uur zijn bezoekers welkom; er wordt om 12.00 uur gegeten. Opgeven kan via een mail naar info@inloophuisdeherberg.nl of door even binnen te lopen tijdens openingstijden en aan te melden bij de gastvrouwen.

Lunchen
Naast de maandelijkse maaltijd tussen de middag op donderdag, kan er iedere maandag worden geluncht in het inloophuis. De tijden hiervoor zijn van 12.00 – 14.00 uur (binnenlopen vanaf 11.00 uur). Bezoekers die mee willen eten, worden verzocht zich vooraf aan te melden.