Dolbotters vieren 66-jarig jubileum een jaar later

Dolbotters vieren 66-jarig jubileum een jaar later

15 juni 2020 Uit Door Admin

Westervoort – Dit jaar bestaat carnavalsvereniging De Dolbotters 66 (6×11) jaar. Al ruim een jaar is de jubileumcommissie bezig met de activiteiten rondom het 66-jarig jubileum. Zij richten zich nu echter op november 2021 in plaats van november 2020.

Na het niet doorgaan van de Westervoortse optocht door storm Dennis en het uitblijven van de herkansing op Eerste Paasdag vanwege het Corona virus, gooit het virus nu ook roet in het 66 jarig jubileum. De jubilerende
carnavalsvereniging heeft moeten besluiten het vieren van het 66-jarig jubileum een jaar te verplaatsen.

Het jubileum zou groots gevierd worden door middel van een pronkzitting met aansluitende feestavond in Sports Planet Westervoort. De op dit moment geldende maatregelen in combinatie met de benodigde voorbereidingen en vergunningen die zo’n groots opgezette avond met zich meebrengt maken dit onhaalbaar.

De grote jubileumpronkzitting met feestavond zal nu plaatsvinden op zaterdag 13 november 2021 bij Sports Planet Westervoort. De Dolbotters zijn erg blij met de flexibiliteit van Hans Frieling in deze. De komende maanden zullen uitwijzen of en in welke vorm de overige carnavalsactiviteiten zullen gaan plaatsvinden. Meer informatie over carnavalsvereniging De Dolbotters en de carnavalsactiviteiten kunt u vinden op www.dedolbotters.nl.