Vanavond was er, ondanks de lockdown en nieuwe aangescherpte regels toch even drukte bij de carnavalsloods van de Dolbotters van Westervoort. De loods is groot en gelukkig was anderhalve meter geen probleem.

Nu de INTOCHT van Sinterklaas is vervangen door een OPTOCHT heeft Sinterklaas gevraagd of Geert Brink (al jaren met hart en pepernotenziel betrokken bij de projectgroep “Intocht Sinterklaas Westervoort”) niet eens kan gaan praten met Dut Geenacker. De Dolbotters hebben al zo lang ervaring met optochten door het dorp, daar kan Sinterklaas vast en zeker gebruik van maken.

Enfin, Dut was gelijk enthousiast en dit overleg vond vanavond plaats bij de Carnavalsloods. Geert kan met de tips en hulp die hij toegezegd heeft gekregen van Dut weer verder met de voorbereiding. Het ziet er echt naar uit dat alles goed gaat komen zaterdag.

Sinterklaas hoopt dat hij tijdens de optocht heel veel kinderen langs de weg zal zien. De route vind je op alle posters bij de winkels en Westervoort Plaza. Sinterklaas vraagt wel iedereen om vooral een rustig plekje langs de route zoeken. Er is plek zat! Maar mocht het nou niet lekker doorwaaien (ondanks alle ventilatoren) kan het zijn dan de Sint een route in de wind neemt. Blijf daarom Westervoort Plaza volgen voor de laatste updates!

Door Admin