Doe ook mee aan de Sportclub EK Toto

Doe ook mee aan de Sportclub EK Toto

3 juni 2024 Uit Door Admin

Het EK van 2024 staat op het punt van beginnen. Straten kleuren al oranje en de schappen met bitterballen raken langzaam leeg. Dat betekent ook dat de traditionele Sportclub EK Toto weer van start gaat. Dit jaar speel je voor slechts 3 euro al mee en maak je kans op meer en grotere prijzen dan ooit.

Over de Toto

De Toto wordt georganiseerd door vrijwilligers van Sportclub Westervoort en is helemaal online in te vullen. Dat is heel eenvoudig. Op scwestervoort.nl/toto voer je voor iedere wedstrijd een uitslag in. Heb je een uitslag (deels) goed? Dan krijg je een aantal punten. Degene die na de finale de meeste punten bij elkaar heeft voorspeld, wint het klassement én de hoofdprijs.

Het is ook mogelijk om zelf een subklassement te maken. Bijvoorbeeld met vrienden, familie of collega’s. Daarmee speel je natuurlijk voor de eer, maar dat houdt het in ieder geval ook spannend tot het eind als je niet zo lekker gaat in het grote klassement.

Prijzen

Dankzij een groot aantal sponsoren is er een fantastisch prijzenpakket samengesteld met kleine en grote prijzen. De beste spelers kunnen onder andere een smartwatch, een vleespakket van Arnhem Angus of dinerbon van restaurant De Beren winnen. Voor de winnaar ligt er een nóg mooiere prijs klaar: één minuut gratis winkelen bij Plus Westervoort.

Daarnaast worden er na afloop nog een heleboel extra prijzen verloot onder alle deelnemers, variërend van waardebonnen voor Bakkerscafé Koenen of Huis ter West tot voetballen, bidons en paraplu’s. Je maakt dus altijd kans op een mooie prijs. Ook als je er regelmatig naast zit met je voorspellingen.

Aanmelden

Meedoen is simpel. Via een mailtje of appje kun je je aanmelden bij de organisatie. Je krijgt dan een Tikkie of betaalverzoek van €3,00. De opbrengst gaat volledig naar Sportclub Westervoort. Na betaling ontvang je een registratiecode in je mail waarmee je je kunt registeren. Het is mogelijk om meerdere codes te kopen. Na registratie speel je mee en kun je meteen de eerste uitslagen alvast invullen. De enige voorwaarde is dat je 18+ bent.

Ook meedoen? Mail naar website@scwestervoort of stuur even een appje.