Doe mee in Westervoort: dé website voor bewegen, ontmoeten, sporten en spelen

Doe mee in Westervoort: dé website voor bewegen, ontmoeten, sporten en spelen

4 juni 2024 Uit Door Admin

www.doemeeinwestervoort.nl is voor iedereen die wil bewegen, ontmoeten, sporten en spelen. Het biedt een overzicht van activiteiten op het gebied van welzijn, kunst, cultuur, sport en beweging in de gemeente Westervoort.

Met deze website willen wij jong en oud bewegen om actief en creatief aan de slag te gaan. Inwoners kunnen via de website allerlei culturele en sportieve activiteiten vinden. Je kunt onder andere filteren op woonplaats en leeftijd en je ook direct inschrijven voor een activiteit. Bij veel andere activiteiten is inschrijven niet nodig en kun je gewoon komen. Aanbieders van activiteiten kunnen zich gratis aanmelden via dit platform. Zo komen vraag en aanbod bij elkaar.

Voor wie het lastig vindt om met websites te werken, zijn er inloopmomenten. Hier zijn mensen aanwezig die samen met je kijken welke activiteiten bij je passen en je helpen met inschrijven.

>> Cadans (Uitterweert 2 Westervoort): woensdag tussen 9 en 12 uur (vanaf 9 juni),

De website is ontwikkeld door Cultuur- & Sportstimulering Nederland, ook wel bekend van Sjors Sportief, Sjors Creatief en Max Vitaal. Deze activiteiten zijn hier ook op te vinden. Kijk voor meer informatie op www.doemeeinwestervoort.nl

Doe mee in Duiven is een initiatief van de gemeenten Duiven en Westervoort.