Bij Hedwigh’s bootcamp staat het plezier in buitensporten voorop. Alle oefeningen worden duidelijk uitgelegd en voorgedaan. Hedwigh doet zelf ook mee, waardoor je gemotiveerd blijft.

Bij Hedwigh’s bootcamp is er oog voor iedereen! Er wordt serieus les gegeven, maar humor is ook belangrijk. Er mag dus gelachen worden, maar dat gaat niet ten koste van de les. Je wordt in je waarde gelaten, maar toch gemotiveerd om net dat beetje extra te geven. Hedwigh’s bootcamp is toegankelijk voor elk niveau.

De les wordt buiten in Westervoort gegeven. We starten bij de parkeerplaats van Park Pals in Westervoort. We maken altijd een rondje door het park, waarbij we attributen gebruiken die Hedwigh meeneemt zoals gewichten, banden en touwen. Soms gebruiken we wat de omgeving ons geeft en laten we de meegenomen attributen achterwege.

De les is op dinsdagavond van 20:30 uur tot 21:30 uur. Na afloop is er altijd tijd om even met elkaar te kletsen en om te evalueren over de les. Heb je vragen of wil je graag een keertje een proefles meedoen? Dan kan dat!
Neem dan vrijblijvend contact op met Hedwigh’s bootcamp, 06 20 00 10 49.