De Wyborgh is klaar voor groot feestweekend

De Wyborgh is klaar voor groot feestweekend

17 juni 2015 Uit Door Admin

Westervoort – Winkeliersvereniging De Wyborgh organiseert ieder jaar het Wyborghfeest, dit is een tweedaags evenement dat bestaat uit verschillende onderdelen en door de winkeliersvereniging wordt aangeboden aan het dorp en aan al hun klanten. Dit jaar is het feestweekend op zaterdag 4 juli en zondag 5 juli.

Zaterdag 4 juli
Zaterdag vanaf 11.00 uur is er een kinderprogramma met een mini disco, zaterdagavond vanaf 20.00 uur zal de partyband “Nedjus” op het podium optreden en vanaf 22.00 uur is “Het Balkoncert”.
Deze keer is het de vierde keer dat dit balkoncert zal plaatsvinden, met spreekstalmeester Clemens van Oord.  Dit unieke concert zal plaatsvinden vanaf de balkons op het winkelcentrum met medewerking van 70 muzikanten van de plaatselijke muziek verenigingen O.B.K. Liberté, De Dieseltrekkers en de gast vereniging Excelsior uit Loo. De muziek die gehore gebracht zal worden is voor jong en oud, van medleys van Jans Smit tot en met hardcore muziek. Alles zal worden uitgelicht met een spectaculaire lichtshow en iedereen is verzekerd van een gezellige sfeervolle avond.

Zondag 5 Juli
Deze dag begint vanaf 11.00 uur met de Midzomerrun, deze hardloop wedstrijd met verschillende afstanden zal hier op WestervoortPlaza.nl live uitgezonden worden. Voor meer informatie kijk op www.midzomerrun.nl. Ook start om 11.00 uur de Midzomermarkt, dit is een gezellige braderie op het Dorpsplein op winkelcentrum De Wyborgh.

Vanaf 12.00 uur start het programma van “Sterren on tour” dit is een non stop muziekprogramma met diverse live optredens van o.a. Grad Damen, Wesley Klein, Alex,  ZUS, Jeronimo en Yoery L’abee. De dag zal rond 17.00 uur worden afgesloten. Tijdens het hele weekend zorgen de winkeliers zelf voor de catering en zijn u graag van dienst.
Iedereen is van harte welkom en alles is Gratis toegankelijk.