De Werenfriedkerk vol kerstsfeer met A Sign of Friendship

De Werenfriedkerk vol kerstsfeer met A Sign of Friendship

24 november 2022 Uit Door Admin

Eindelijk, na 2 jaar coronatijd, treedt het popkoor A Sign of Friendship uit Didam weer op in de Werenfriedkerk te Westervoort op zondagmiddag 11 december a.s. Met veel plezier organiseert de Vriendenstichting van deze kerk dit concert en is trots dat zij het koor hebben gecontracteerd!

Het grote en succesvolle Didamse popkoor, met meer dan 100 leden, staat onder leiding van van de enthousiaste dirigent John Stinissen die met veel passie het koor dirigeert. De kerskersttijd is altijd heel speciaal voor het koor omdat er zoveel prachtige kerstliedjes zijn, zowel klassiek als modern. Het koor brengt ze in een nieuw jasje, maar ze zijn altijd voor iedereen herkenbaar. En meezingbaar!

Het concert begint om 15.00 uur tot 17.00 uur. De kerk is open vanaf 14.30 uur! De entree bedraagt via de site (vrienden-werenfriedkerk.nl) en in de voorverkoop bij Cigo € 10,=. Aan de deur: € 12,50,=. Voor vrienden en introducee € 7,50. Koffie en thee gratis op vertoon van uw kaartje. In de pauze wordt er tegen betaling glühwein en fris geschonken.
Als u alvast in de kerstsfeer wil komen dan is dit concert een aanrader! Zet de datum vast in uw agenda en geniet!