De politie start onderzoek naar incident met minderjarig meisje

De politie start onderzoek naar incident met minderjarig meisje

2 mei 2021 Uit Door Admin

Westervoort – De politie onderzoekt een incident dat op donderdag 29 april rond 13:00 uur gebeurde in de omgeving van de Maria van Nassaustraat. Daar is iets gebeurd waar een minderjarig meisje bij betrokken is. De politie is op zoek naar getuigen en mensen met camerabeelden.

De politie is op zoek naar getuigen die rond die middag in de omgeving van de Maria van Nassaustraat waren. Daarnaast zoeken zij nog een specifieke getuige: mogelijk zou in deze straat rond 13:00 uur een vrouw met een teckel hebben gelopen. De politie wil haar graag spreken omdat zij mogelijk meer kan vertellen. Bent u die vrouw? Neem dan contact op met de politie.

Getuigen kunnen contact opnemen
Vermoedelijk zijn bij dit incident een scooter en een donkergekleurde auto betrokken. Bent u die middag daar geweest en heeft u iets gezien of gehoord in de omgeving van de Maria van Nassaustraat? Zag u iets verdachts of heeft u beelden gemaakt in die omgeving (camera of dashcambeelden)? Laat het dan weten. U kunt bellen met 0900-8844 of laat uw informatie in het tipformulier achter. Door middel van dit tipformulier kunt u ook beelden meesturen.