De mooiste straatkermis is in Westervoort!

De mooiste straatkermis is in Westervoort!

19 september 2023 Uit Door Admin

Zaterdag 7 oktober gaat de Westervoortse straatkermis van start. Kinderen kunnen zaterdag om 14.00 uur naar de opening op het plein bij Wieleman komen om daar een ontmoeting te hebben met echte Super Mario mascottes. En ze kunnen zich speciaal voor de Westervoortse kermis gratis laten schminken en glittertattoo ’s laten aanbrengen en de Kermis opsieren.

Voor de jeugd vanaf 10 tot 16 jaar is zaterdag 7 oktober vanaf 15.00 uur het traditionele Kermisjonkheer/vrouw schieten bij de schietsalon. Voor de winnaar staat er de speciale beker klaar en de gelukkige ontvangt zondagmorgen een serenade samen met de grote kermiskoning of  -koningin van Liberté. De nummers 1-2-3 krijgen er een zakje met munten en kaartjes voor een aantal kermisattracties.

Zaterdagavond 7 oktober wordt vanaf 20.00 uur voor de 31e keer het Kermiskoning(in) schieten in Zalencentrum Wieleman gehouden. Zondag 8 oktober is de straatkermis open vanaf 12.00 uur. Maandag 9 en Dinsdag 10 oktober is de kermis open vanaf 13.30 uur. Vanaf 22 september is de speciale kermisvlag te koop voor € 25,00 bij zalencentrum Wieleman (zonder stok).

Meer informatie en feestprogramma’s bij Zalencentrum Wieleman en Partycentrum Maxim zie www.westervoortsekermis.nl/

Foto’s: Jordy Entertainment,Paola Schminkdesign