De grote sinterklaasshow bijna uitverkocht

De grote sinterklaasshow bijna uitverkocht

7 november 2019 Uit Door Admin

Westervoort – Op zondag 17 november 2019 komt ‘De Grote Sinterklaasshow’ met 3 voorstellingen naar sporthal Sports Planet in Westervoort. De voorstellingen van 11.00 uur en 16.00 uur zijn al volledig uitverkocht, en voor de voorstelling van 13.30 uur zijn ook nog maar een klein aantal kaarten te koop via www.grotesinterklaasshow.nl, Jumbo Mennings in Westervoort en Jumbo Gradussen in Duiven.

Ook dit jaar zullen de bezoekers worden verrast door een nieuwe show met o.a. het Pieten showballet, herkenbare Sinterklaas liedjes, een hilarische buikspreekact, een verrassing voor Sinterklaas en natuurlijk heel veel Pieten in de zaal.Traditiegetrouw kunt u voorafgaand aan deze shows vast in de stemming komen met DJ Piet en na afloop is er ook nog een Meet & Greet met Sinterklaas en zijn Pieten. Het is een vrolijke en energieke show die je aan de lopende band laat lachen, zingen en meedoen.

De organisatie is ook actief op Facebook om het publiek op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen. Ga hiervoor naar facebook.com/grotesinterklaasshow.