Dames voetbal bij Avw’66 seizoen 2021/2022

Dames voetbal bij Avw’66 seizoen 2021/2022

19 maart 2021 Uit Door Admin

Wederom een verloren voetbalseizoen, het 2de seizoen op rij helaas. Geen promotie, geen degradatie, helaas of gelukkig. Maar met name het samen ballen missen we enorm. Gelukkig staan ze bij Avw’66 niet stil en zijn al begonnen aan de voorbereidingen voor aankomend seizoen.

Avw’66 bevindt zich in Westervoort en spelen op het mooie sportpark Hamerden. Ze beschikken over 3 grasvelden en 1 kunstgras veld. De dames, uitkomende in de 3de klasse, trainen op de dinsdag en donderdag en spelen hun wedstrijden op de zaterdag.

Voor aankomend seizoen kan hun 1ste dames elftal nog versterking gebruiken. Dus ben jij die leuke spits, razende snelle buitenspeelster, bikkelharde verdedigster, meldt je dan eens aan voor een oefentraining en proef de sfeer, zonder verdere verplichtingen.

Dames 2 staat ook op de springplank, er hebben zich reeds een 5 tal dames beschikbaar gesteld, maar iedereen weet dat je met 5 geen elftal vormt 😉 , dus mis jij het voetballen, nadat je even gestopt was, of heb je het niet meer naar je zin bij je huidige team of club, of wil je gewoon wat anders, neem dan ook vrijblijvend contact op voor een oefentraining.

Heb je nog vragen of info nodig, bel/app of mail Marc Elfring, Coördinator Vrouwen Avw’66, 0634258850 of via de email Elfring.mwj@gmail.com