Cursus “Leer omgaan met een tablet – iPad of ander merk”

27 januari 2015 Uit Door Admin

tabletWestervoort – Op dinsdagavond 3 maart en woensdagmiddag 4 maart a.s. gaan bij de Kreatieve Kring Westervoort weer de succesvolle cursussen “Leer omgaan met een tablet – iPad of ander merk” van start.

De dinsdagavondcursus is specifiek bedoeld voor cursisten die niet over een iPad beschikken, maar een tablet van een ander merk, bijv. Samsung.
De woensdagmiddagcursus richt zich specifiek op de iPad.

De cursussen bestaan uit 6 bijeenkomsten van 2 uur en worden gegeven in Kulturhus de Nieuwhof aan de Rivierweg in Westervoort. De avondcursus start om 19.30 uur, de middagcursus om 14.00 uur.

Er wordt op een rustige manier en in kleine groepen aangeleerd om efficiënt en creatief gebruik te maken van een tablet. Men leert ermee te internetten, e-mailen, filmpjes bekijken, foto’s maken, bewerken en versturen en videogesprekken te voeren. Er kan gebruik gemaakt worden van een eigen tablet, maar er zijn ook tablets te huur. Voor nadere informatie kan contact opgenomen worden met Erika van Iersel, tel. 026-3114617. U kunt ook via hun website raadplegen www.kreatievekringwestervoort.info.

Aanmelden vóór 25 februari a.s. bij de cursusadministratie tel. 026-3119659.