Groter, moderner en nóg meer aandacht voor vers
Op 1 februari heropent Coop Westervoort aan de Korte Griet 3-7 als PLUS Westervoort. De winkel is verruimd en heeft een gloednieuwe indeling gekregen mét een uitgebreid versaanbod. Met de introductie van zelfscan zet de supermarkt nog meer in op het winkelgemak van de klant.

De supermarkt is volledig verbouwd en van boven tot onder aangepakt, vertelt supermarktmanager Davy Molle trots. “Het is een compleet nieuwe en grotere winkel met een frisse, moderne uitstraling en een breder assortiment. Helemaal van deze tijd. Maar het goede van de vertrouwde winkel is met de verbouwing niet verdwenen. Ons vaste team staat klaar om de service en kwaliteit te bieden die de klant van ons gewend is. We kijken er met z’n allen heel erg naar uit om iedereen straks te verwelkomen in onze mooie, nieuwe winkel.”

Nieuw: scannen en online boodschappen bestellen

Daarnaast zet PLUS Westervoort in op service en gemak. Davy: “We hadden nog geen mogelijkheden om zelf boodschappen te scannen en af te rekenen. Dat hebben we straks wel: zowel handscanners als zelfscankassa’s. Hierdoor hoeven klanten niet meer in de rij voor de kassa te staan, maar kunnen ze eenvoudig zelf afrekenen. En natuurlijk blijven er ook gewone kassa’s.”

Ook nieuw: vanaf de opening kunnen klanten hun boodschappen ook online bestellen via plus.nl en deze thuis laten bezorgen of zelf ophalen in de winkel. De winkel krijgt, net als voorheen, ook weer een bloemenafdeling.

Ambachtelijk, vers en lokaal

Eerlijke producten voor een eerlijke prijs krijgen een hoofdrol bij PLUS Westervoort. De winkel is gevuld met veel vers: het assortiment groenten, fruit, kruiden en brood is groter dan voorheen. Op termijn komt er binnen het assortiment ook meer aandacht voor lokale producten van boeren uit de regio.

Feestelijke opening

Op de feestelijke openingsdag – woensdag 1 februari om 9:00 uur – heet de supermarkt iedereen van harte welkom om te komen kijken. De eerste 200 klanten krijgen een taart cadeau en bij de openingsloterij wordt er een minuut gratis winkelen verloot. Daarnaast gelden er de eerste paar weken speciale openingsaanbiedingen. Klanten kunnen hiervoor de folder in de gaten houden.

Fusie tussen Coop en PLUS
Sinds begin 2022 zijn Coop en PLUS gefuseerd. Een gevolg van de fusie is dat alle Coop supermarkten gefaseerd worden omgebouwd naar PLUS winkels. In drie jaar tijd veranderen ruim 300 winkels van kleur: het oranje van Coop wordt het groen van PLUS. In 2022 was het de beurt aan de eerste 80 winkels. En in 2023 verbouwen we winkels in rap tempo verder, waaronder dus PLUS Westervoort.