De Vriendenstichting van de Werenfriedkerk (Historische kerkje in Westervoort) dat ze na de coronapandemie weer een concert kunnen organiseren. Op zondagmiddag 17 oktober a.s. is het eindelijk zover! Een middag met chansons uit vele landen met Club Chanson Rose-île. Met de belofte van goede muziek en zang. Aanvang 15.00 uur tot 17.00 uur.

Rose-île brengt o.a. tango’s, rumba’s, walsen en luisterliedjes in het Frans, Spaanstalig uit Zuid-Amerika, Duits en Jiddisch. Vrolijke en melancholische melodieën alsook ritmische nummers om op te dansen, of om gewoon van te genieten. Zij creëren een intieme sfeer van romantiek en melancholie. Zij waren finalist van het “Concours de la chanson” 2018 in Den Haag van de Alliance Française. Dus dat belooft wat!

U wordt voor dit concert van harte uitgenodigd! De toegangsprijs bedraagt € 10,=, inclusief koffie of thee. In de voorverkoop kost een kaartje € 7,50, verkrijgbaar bij Cigo Westervoort. Vrienden van de Stichting en donateurs met hun introducé betalen € 6,=. Bent u nog geen Vriend? Schrijf u dan in op de website, www.vriendenwerenfriedkerk.nl of tijdens het concert. 

Reserveert u voor de zekerheid uw kaartjes voor de Vriendenprijs op  https://www.vriendenwerenfriedkerk.nl/activiteiten. Het kon wel eens druk worden!

En u weet het, u steunt een goed doel want de opbrengsten zijn voor het behoud van het monument in Westervoort! Volgend jaar moet er weer een renovatie plaatsvinden aan het dak, dus alle giften zijn zeer welkom!! We zien uit naar uw komst op 17 oktober 2021 en  reserveer, want op = op!

N.B. Het middagconcert wordt georganiseerd overeenkomstig de van toepassing zijnde coronaregels! Aan de bezoekers zal bij de ingang van de kerk worden gevraagd een test- herstel- of vaccinatiebewijs te tonen. Dit kan ook digitaal met de CoronaCheck-app of via een door u uitgeprint vaccinatiebewijs.

Door Admin