Comedy Night Westervoort

Comedy Night Westervoort

31 augustus 2020 Uit Door Admin

Playground Comedy presenteert vrijdag 4 september “Comedy Night Westervoort” in het cafe van zalencentrum Wieleman. Een avond vol gezelligheid en hilariteit. Schuif lekker aan voor een knotsgekke try-out Stand Up Comedy Show met tal van ervaren en aanstormende comedians.

In een knusse cafésetting wisselen ruim vijf tot acht verse talenten en profcomedians elkaar af met korte shows. Zij brengen hun betere grappen en oneliners en testen hun nieuwste vondsten en geestige anekdotes. Een interactieve en onderhoudende try-out show met diverse karakters en types.

Lekker in combi met een drankje en borrelgarnituurtje…Laat je verrassen door bekende en onbekende gezichten die met hun rake grappen Westervoort bespelen. De avond wordt lustig aan elkaar gebabbeld door MC. Deze ervaren Master Of Ceremony verwelkomt je en brengt je in de stemming en warmt je op en brengt de verse verrassende comedians één voor een naar voren. Met elke keer wat andere verrassende comedians die uit alle hoeken van het land komen!

Ditmaal o.a.: Jonathan Krispijn, Nadaav Chermon, Badr Maghrani, Bert Keurentjes, Maartje Mikx, Sammy van der Vaart, Hans van Wijk, Jasper Nieuwenhuis, Sjoerd Janssen, Bas van der Meulen, MC: Cristian Pielich (onder voorbehoud.)

Tickets zijn te bestellen via www.ticketkantoor.nl/shop/comedy040920