Combinatieteam Avw’66 speelt samen met Sc Westervoort oefenwedstrijd tegen Vitesse

Combinatieteam Avw’66 speelt samen met Sc Westervoort oefenwedstrijd tegen Vitesse

25 juni 2022 Uit Door Admin

Zaterdag 2 juli zal Vitesse haar eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding spelen. Zij treden aan tegen een Westervoortse Selectie, samengesteld uit de selectiespelers van Sc. Westervoort en AVW’66.

De wedstrijd zal om 16:30 bij AVW’66 worden gespeeld, De accommodatie is vanaf 15:00 geopend. Bezoekers wordt dringend verzocht op de fiets of te voet te komen!

Kaartverkoop vindt plaats aan de poort, maar er is ook een voorverkoop. Hiervoor kun u dinsdag-, woensdag- en donderdagavond van 19:00 tot 20:30 in de kantine van AVW’66 terecht.

Vitesse wilde weer de regio in. AVW’66 heeft ongeveer 7 jaar geleden een wedstrijd tegen Vitesse gewonnen als winst van de Arnhem Cup. Sinds die tijd waren er geen wedstrijden meer tegen regioteams. Maar nu wil Vitesse in weer de regio in om oefenduels te spelen. Avw’66 heeft in een korte termijn een elftal samengesteld en in kader van de samenwerking is er een combinatieteam van geworden met spelers van Avw’66 en sportclub Westervoort.

Vitesse start op dinsdag 28 juni met de eerste training op Papendal als voorbereiding op het nieuwe seizoen. De eerste trainingswedstrijd zal dan tegen het regioteam van Westervoort zijn.