Carnavalsoptocht in Westervoort definitief afgelast

Carnavalsoptocht in Westervoort definitief afgelast

21 maart 2020 Uit Door Admin

Westervoort – Na de stormen die ons in februari bezighielden en zorgde voor het afgelasten van de 65e optocht, is dat nu het Corona virus. Met pijn in het hart heeft de Optochtcommissie van de Dolbotters moeten besluiten dat de alternatieve Carnavalsoptocht Westervoort, welke gepland stond voor 1e Paasdag (12 april 2020) ook geen doorgang zal vinden.

De richtlijnen van het RIVM, de landelijke ontwikkelingen rondom evenementen de komende maanden en de onvoorspelbaarheid rondom het virus hebben ons genoodzaakt deze beslissing te nemen. Dank aan alle deelnemers die zich voor 12 april hadden aangemeld en alle vrijwilligers die het mogelijk maakten om een alternatieve optocht te organiseren.

Wij hopen ondanks deze beslissing op begrip en wensen iedereen veel sterkte in deze moeilijke tijd. Graag ontmoeten wij alle carnavalsvierders tijdens ons 66 jarig jubileum op 14 november 2020. Ook hopen wij dan op net zoveel deelnemers en enthousiasme te mogen rekenen tijdens de 66e carnavalsoptocht op 7 februari 2021, aldus Ton Gerritsen, voorzitter Optochtcommissie C.V. De Dolbotters.