Carnavals Bingo Show in Doldorp

Carnavals Bingo Show in Doldorp

5 februari 2021 Uit Door Admin

Helemaal zonder carnaval is toch geen optie! Deze gedachte leefde heel sterk bij CV de Dolbotters en bij hun feestburcht Wieleman. Na enkele brainstormsessies kwamen er diverse opties naar voren om toch iets te doen.

Helaas waren enkele opties door o.a. het verbod op evenementen vergunnings-technisch niet haalbaar, maar nu komen ze toch met een wel erg leuke avond. Op vrijdag 12 februari gaan ze er een echt online Carnavals feestje van maken vanaf 20:11 uur met de ‘Carnavals Bingo Show’.

Een avondvullend programma met de muzikale medewerking van ras-entertainer en DJ Robert Pouwels. Tevens zullen er nog enkele muzikale vrienden op komen treden waaronder William Bonne. Naast het muzikale gedeelte zullen er ook 3 Bingo rondes gedraaid worden met erg mooie prijzen. De Bingo wordt carnavalesk gedraaid door presentator Roy Wilting met medewerking van Prins Marco. Om het geheel Corona-proof uit te voeren zullen er twee studio’s worden ingericht en zal de regie in handen zijn van Ross Pro Audio en Video. Via een livestream zal alles uitgezonden worden zodat iedereen het op een PC, laptop, IPad of TV kan bekijken.

Voor de hele avond met deelname aan de Bingo van drie de rondes wordt een ludieke bijdrage van € 11,11 (inclusief servicekosten) gevraagd. Uiteraard kunnen er meerdere kaarten worden besteld en om het geheel af te maken is er ook een gezellig borrelpakket verkrijgbaar met diverse lekkere hapjes. Deze is goed voor 2 personen en is slechts € 15,00. De borrelpakketten zijn te bestellen tot woensdagnacht en de Bingokaarten t/m vrijdag 20:00 uur.

Inloggen op de Livestream kan vrijdag vanaf 19:30 uur en het carnavalsfeestje begint om 20:11 uur. Vier het gezellig mee en met een beetje geluk win je nog een leuke prijs ook! Informatie en de bestel-link vindt u via www.dedolbotters of www.wieleman.nl

Bestel hier je kaarten https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/carnavals-bingo-show