Burgemeester en wethouders steken handen uit de mouwen voor NLdoet

De burgemeester en wethouders van Westervoort steken de handen uit de mouwen voor NLdoet. Vrijdag hebben de burgemeester van Hout en wethouder Pennekamp geholpen bij de Wilgenpas en de Meridiaan. Zaterdag gaan wethouder Hans Sluiter en wethouder Jan Derksen ook aan de slag voor de vrijwilligersactie.

NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland en vindt dit jaar voor de negentiende keer plaats. Op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart kan iedereen op zo’n 5.500 plekken in Nederland op een laagdrempelige manier kennismaken met vrijwilligerswerk.

De Meridiaan heeft voor NLdoet burgemeester van Hout gevraagd of hij iets kan betekenen voor de bewoners van de Meridiaan. Dat is gelukt, Arend van Hout heeft heerlijke pannekoeken gebakken voor de bewoners. Het personeel en de bewoners hebben hier enorm van genoten en de bewoners het personeel bedanken de burgemeester hartelijk voor deze actie.

Wethouder Pennekamp heeft op de Wilgenpas meegeholpen om de moestuin op te ruimen en klaar te maken voor de nieuwe groenten die er in geplant gaan worden. De bewoners en het personeel vonden het leuk om samen met de wethouder te werken aan de moestuin. Wethouder Hans Sluiter gaat zaterdag bij het Klungelgemaal op de Mosterdhof helpen en wethouder Jan Derksen steekt de handen uit de mouwen bij het scoutinggebouw aan de Paepestraat.

Hieronder een aantal foto’s van de burgemeester Van Hout in de Meridiaan en wethouder Peter Pennekamp in de Wilgenpas.