0 Comments

Sinds 1 november 2018 wordt er in de Nieuwhof een bordspellenavond georganiseerd. Elke vrijdagavond worden door een 12-tal liefhebbers in een ongedwongen en gezellige sfeer, diverse bordspellen gespeeld. De organisatoren Theo en Edith Kasteel zijn apetrots, dat de bordspelvereniging 5 jaar bestaat.

Vijf jaar geleden hebben de organisatoren van de toenmalige Stichting SKW, de gelegenheid gekregen, om in de Nieuwhof een bordspelavond te organiseren. Na het beëindigen van SKW, heeft Mikado Sante een handreiking gedaan naar de bordspelvereniging. Zij vinden de avonden zeer waardevol om voor de inwoners van de Liemers en daarmee kan bordspelverenging nog steeds doorgang vinden de Nieuwhof.

“Wij zijn zeer verheugd dat onze bordspelvereniging alweer 5 jaar bestaat”, “Inmiddels zijn de meeste spelers van het eerste uur, maar toch sluiten regelmatig nieuwe bordspelliefhebbers bij ons aan”, aldus Edith.

“Een bordspelvereniging is best uniek, maar in Westervoort is sinds een paar jaar op de donderdagavond in de Ondernemingscentrum bordspelvereniging De Liemers gestart. We zijn totaal geen concurrenten van elkaar, aldus Theo”. “In tegendeel, zelf speel ik regelmatig bij de bordspelvereniging De Liemers, wat wij willen bereiken, is onze gezamenlijke passie beleven, namelijk bordspellen spelen”. Hoe vaker, hoe beter!”, zegt Theo met een dikke glimlach.

Om dit lustrum te vieren, wordt eenieder, die de bordspelvereniging een warm hart toedraagt of wellicht van bordspellen houdt en kennis wil komen maken, uitgenodigd op vrijdagavond 3 november a.s. om 19.00 om onder het genot van een kopje koffie/thee met iets lekkers, dit lustrum te komen vieren in de Nieuwhof, Rivierweg 1 Westervoort.Author

info@westervoortplaza.nl