bordspelliefhebbers gezocht!

bordspelliefhebbers gezocht!

10 maart 2023 Uit Door Admin

Sinds 2019 wordt er in de Nieuwhof een bordspellenavond georganiseerd. Elke vrijdagavond worden door een 12-tal liefhebbers in een ongedwongen en gezellige sfeer diverse bordspellen gespeeld.

Er wordt gestart om 19.00 en de avond eindigt om 23.00. De doelgroep voor deze avonden is breed:
jongvolwassenen tot en met ouderen zijn welkom. De toegang is gratis. ‘Ben jij gek op spelletjes doen, maar je huisgenoten niet? Laat ze deze avond lekker alleen met hun tv, tablet of ander beeldscherm en kom dan in De Nieuwhof bordspelletjes spelen met mede enthousiastelingen die er ook zo over denken!

Wij zorgen voor spellen, maar als je thuis een leuk spel hebt neem dat gerust mee’, aldus de initiatiefnemers Theo en Edith Kasteel van deze avond. Inmiddels is de groep van bordspelliefhebbers uitgegroeid tot een vast club van 12 personen. De initiatiefnemers denken dat er echt nog wel meer bordspelliefhebbers zijn in Westervoort, Duiven, Loo, Groessen of Zevenaar.

De ontmoetingsruimte van de Nieuwhof is groot genoeg en er is dus echt plaats voor meerdere spelers.
Dus voor eenieder die van bordspellen houdt, enige kennis heeft van bordspellen en houdt van uitdagingen, is van harte welkom! Vooraf opgegeven is niet nodig! Er is GEEN horeca aanwezig, dus gelieve zelf je consumpties meenemen. We starten elke vrijdag om 19.00 in de Nieuwhof,
Rivierweg 1 te Westervoort.

Voor meer informatie, kijk dan op de facebookpagina: bordspellenclub Westervoort.