Boekpresentatie van Humphrey Ottenhof “Tante Liemers” het boek voor alle Liemerianen

Boekpresentatie van Humphrey Ottenhof “Tante Liemers” het boek voor alle Liemerianen

16 november 2021 Uit Door Admin

Dinsdagavond 16 november is er een boekpresentatie van Humphrey Ottenhof van het boek “Tante Liemers, Liemerse schetsen van 1959 tot 2021” in Huis ter West in Westervoort.

Geniet u ook zo van kleine geschiedenissen, typische figuren, leuke woorden die de streek waarin je woont, zo warm aan het hart brengen? Dan bent u in “Tante Liemers, Liemerse schetsen 1959-2021” helemaal thuis.

De baron, Biddle, de Breuly, carbid, de Eng, de dorpsfiguur, hoog water, jong in Didam, de jonker, juf Ans, de nonnen, Ploen en Plak, tante Graadje, Ton Thissen, vriendschap en weemoed, allemaal komen ze langs in de Liemerse schetsen van Tante Liemers. 62 verhalen, met foto’s van Karlo Bolder.

Humphrey Ottenhof kwam in 1959 als klein Indisch jongetje in de Liemers wonen en is er nooit meer weggegaan. Mensen en streek hebben hem gevormd tot een betrokken schrijver. Hij heeft de term Liemeriaan bedacht voor inwoner van de Liemers. Hij werkt als columnist voor de Gelderlander en heeft veel enthousiaste lezers.

Tijdens de boekpresentatie zal Humprhey voorlezen en in discussie gaan met het publiek. Ook zal hij het boek signeren. De boekpresentatie is om 18.30 uur in Huis ter West, Zuidelijke Parallelweg 3, Westervoort. (toegang met geldige QR code)

“Tante Liemers” wordt uitgegeven bij AHUM Boeken en is verkrijgbaar via Ahum.shop. Via deze webwinkel kunt u het boek bestellen en thuisbezorgd krijgen voor €14,- incl. bezorging.

-------------------------------------------------------
Door de coronacrisis heeft Westervoortplaza het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij krijgen geen subsidie en wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van adverteerders. Maar bedrijven hebben het ook moeilijk en dus niet veel financiële ruimte om te adverteren. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons! Via onderstaande button kan een donatie gedaan worden, het bedrag is zelf aan te passen. Bij voorbaat dank!!!