Bijeenkomst Longpunt  Arnhem/Liemers

Bijeenkomst Longpunt  Arnhem/Liemers

31 mei 2024 Uit Door Admin

Longpunt Arnhem-Liemers is een ontspannen en informele ontmoetingsplek voor mensen met een chronische longziekte, mantelzorgers, familie, zorgverleners en belangstellenden. Wij zijn vier enthousiaste vrijwilligers, waarvan drie verpleegkundigen en een ervaringsdeskundige, die deze middagen organiseren.

Vier keer per jaar organiseren wij bijeenkomsten. Iedere bijeenkomst hebben we een ander thema met een gastspreker, zoals een longarts, longverpleegkunde, ergotherapeut/fysiotherapeut etc. Tevens is er gelegenheid om met lotgenoten ervaringen en tips uit te wisselen. Dit alles in een gezellig ambiance.

Op 5 juni a.s. heten we u graag van harte welkom in het Paalmanhuis in Westervoort! Gastspreker is Koen Aarntzen, ergotherapeut. De bijeenkomst is van 14.00 tot 16.00, u bent van harte welkom vanaf 13.30. Als u bepaalde onderwerpen graag besproken zou willen hebben, dan mag u deze vast doorgeven aan ons!

Als u bij de bijeenkomst aanwezig wilt zijn, mag u zich aanmelden via ons email adres, arnhemliemers@longpunt.longfonds.nl, of op de Facebook pagina, https://www.facebook.com/LongpuntArnhemLiemers/.

Wij ontvangen u graag op 5 juni!

Locatie Paalmanhuis Dorpstraat 63 6931BD Westervoort . Parkeren bij het winkelcentrum met de blauwe kaart. Deelname en consumpties gratis. Wij verzoeken u om tijdens deze bijeenkomsten geen geurtjes te gebruiken.

Met vriendelijke groet,

Riekje, Ans en Nancy

Longpunt Arnhem/Liemers