Bij de Inloopkast de Cirkel is uw kleding geld waard!

Bij de Inloopkast de Cirkel is uw kleding geld waard!

22 september 2022 Uit Door Admin

Inloopkast de Cirkel de leukste winkel voor de toekomst! Hier krijgt uw ingebrachte kleding altijd een tweede leven.

Bij iedere kilo die u brengt naar Inloopkast de Cirkel ontvangt u een stempel. Bij 15 stempels heeft u een volle spaarkaart. Een volle spaarkaart is 5 euro waard! Dit gespaarde bedrag kunt u in onze winkel verzilveren tegen kleding of diensten. Om u alvast tegemoet te komen, krijgt u de 1e en 2de stempel cadeau! Wilt u geen gebruikmaken van een stempelkaart, dat is geen probleem. Uw stempels worden dan geschonken aan een goed doel in Westervoort. Zoals bijvoorbeeld de Voedselbank Westervoort. Momenteel wordt er gespaard voor de Oekraïense vluchtelingen, welke verblijven in het gemeentehuis.

Iedereen kan kleding die nog een ronde mee kan, brengen naar Inloopkast de Cirkel. Kleding, schoenen, tassen en sieraden zijn meer dan welkom! Wij zoeken de kleding uit. Met de kleding die perfect is wordt de winkel gevuld. De kleding wordt verkocht voor een klein bedrag vanaf €1,-.

Er gaat niets verloren. Van kledingrestanten kun je de leukste accessoires maken, zoals unieke tassen/ schorten/ pannenlappen etc. Naar ieders wens en op bestelling. In ons naaiatelier kunt u ook terecht voor verstelwerk van uw kleding.

Inloopkast de Cirkel is dé leukste winkel voor iedereen. De vrijwilligers staan niet alleen klaar met kledingadvies, maar zij zijn er ook voor een gezonde dosis humor en veel warmte en gezelligheid. Ook staan zij altijd klaar voor een praatje en een kopje koffie of thee.

U bent meer dan welkom in De Inloopkast de Cirkel op het Dorpsplein 108-109 in het mooie Westervoort!
Voor ons naaiatelier zijn we nog op zoek naar creatieve naaisters. Bel, mail of kom langs voor een gesprekje.
Inloopkast de Cirkel is een stichting zonder winstoogmerk en werkt uitsluitend met onbezoldigde vrijwilligers.